Connect with us

Компании

Google ја продолжи работата од дома до крајот на годината

Објавено

на

Покрај „Facebook” и „Google” објави дека вработените во компанијата кои работат од дома заради пандемија на коронавирусот, ќе можат да продолжат со работа во домашни услови до крајот на годината.

Технолошкиот гигант го најави претстојното отворање на своите канцеларии, но, исто така најави дека ќе им овозможи на вработените поголема флексибилност кога станува збор за начинот на кој работат.

„Google” првично објави дека на своите вработени ќе им дозволи работа од дома до 1 јуни, но сега таквата работа ја продолжи за уште седум дополнителни месеци.

Претходно, „Facebook” објави дека ќе ги отвори своите канцеларии на 6 јули, но дека повеќето од оние што можат да работат од дома ќе можат да работат така до крајот на годината, пренесува „BBC”.

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во СН Осигурителен брокер АД Битола

Објавено

на

Бидете дел од најбрзорастечко брокерско друштво во секторот на осигурување – СН Осигурителен брокер АД Битола. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ТИГО Фајнанс

Објавено

на

Tigo Finance is a leading fintech company in the region, providing a scope of financial services, including payday and consumer loans. Based on the proven experience and achievements in the industry with headquarters in Skopje the company aims to offer microfinance services to private inpiduals with the simplest, quickest and most convenient borrowing process for the customer.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно