Connect with us

Домашни банки

E-commerce на Комерцијална банка со признание од Visa за најголем раст во прифаќањето картички во 2022 година

Објавено

на

Како резултат на иновативните решенија и беспрекорната услуга во e-commerce работењето, Комерцијална банка и оваа година се стекна со признание од светскиот aвторитет во дигиталните плаќања, Visa.

Visa ѝ додели на Комерцијална банка признание за остварен најголем раст во прифаќањето картички во електронската трговија во земјава во 2022 година.

Задоволството и гордоста од добиената награда се дотолку поголеми затоа што таа е епилог на довербата на клиентите, кон кои Банката е постојано посветена со понуда на иновативни производи и услуги кои ги задоволуваат новите потреби на пазарот, каде безготовинските плаќања станаа доминантни.

E-commerce услугата на Банката е современо дигитално решение со кое Комерцијална банка им овозможува на трговците да вршат продажба 24/7 на купувачи од целиот свет. Комерцијална банка останува посветена на натамошен развој на услугата со цел пружање најсовремени решенија за онлајн продажба на сите видови трговци.

Домашни банки

КБ тимот е непобедлив и по петти пат на Business run

Објавено

на

Тимот на Комерцијална банка е непобедлив на Business run. И оваа година е шампион во конкуренција на 76 компаниски тимови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Oтворена е нова експозитура на Шпаркасе Банка во Драчево

Објавено

на

Од денеска почна со работа новата експозитура на Шпаркасе Банка во Драчево. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Префрли ја платата во Комерцијална банка и добиј бонус до 3.000 денари

Објавено

на

Пријатно изненадување за добредојде на секој нов член во семејството клиенти што примаат плата преку Комерцијална банка. Со префрлање плата во Комерцијална банка добиваш бонус до 3.000 денари. (more…)

Продолжи со читање

Популарно