Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Eкспозитурите на Комерцијална банка АД Скопје повторно активни

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека експозитурите и Филијалите на Банката работат со своето редовно време и ги извршуваат сите редовни активности.

Исто така, овозможен е преглед на состојбите на сите сметки на клиентите во Банката преку Интернет банката за правни и физички лица.

За активирање на сите останати функционалности на Интернет банката, како и мБанка за физички и правни лица, клиентите дополнително ќе бидат информирани.

Домашни банки

КХВ и одобри на ТТК Банка издавање на корпоративна обврзница

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста дека доби одобрение од Комисијата за хартии од вредност за издавање на корпоративна обврзница. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Измени во органите на управување и раководење на Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување и раководење на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје оствари добивка од 19 милиони евра во првото полугодие од 2019 година

Објавено

на

Во периодот од 01.01.2019 до 30.06.2019 година Стопанска банка АД – Скопје оствари нето добивка пред оданочување во износ од 1.171.487 илјади денари, што претставува намалување за 38,8% споредено со нето добивката остварена во анализираниот период минатата година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange