Connect with us

Форекс

Доларот зајакна, “мини колапс” на швајцарските франци

Доларот ја зголеми својата вредност поради зголемената загриженост дека преговорите меѓу САД и Кина нема да го олеснат трговскиот спор...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange