Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Сметки

Стопанска банка АД-Скопје врши промена за водење сметки на пензионери

Стопанска банка АД-Скопје ги известува своите клиенти дека, почнувајќи од 01.04.2019 ќе изврши промена на надоместокот за месечно водење на трансакциски...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange