Connect with us

Останато

Македонија повторно се најде на “30 под 30” листата на Форбес за 2019 година

На 12 февруари, со отворање на Лондонската Берза магазинот Форбес ја објави листата “30 под 30” за 2019 година за...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange