Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Осигурување

АМ Бест ја потврди бонитетната оценка »A« за Групацијата Триглав

Агенцијата за кредитен рејтинг АМ Бест, по редовната годишна ревизија, на Заваровалница Триглав и Позаваровалница Ре повторно им ја потврди...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange