Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра на Охридска банка Сосиете Женерал „Зелена наградна игра“

Денес, Охридска банка Сосиете Женерал ги додели наградите од „Зелената наградна игра“, организирана во насока на подигнување на еко свеста,...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange