Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Интервјуа

Интервју ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВИЌ [Комерцијална банка]: Кредитите за население со конкурентни услови и цени ни носат нови клиенти

Актуелната кредитна понуда на Комерцијална банка АД Скопје е одлично прифатена од страна на клиентите, што резултураше со значително зголемена...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange