Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Странски банки

Тевдовски: СБ ќе одобри 420 милиони долари за инфраструктурни проекти и вложување во човечки капитал

Бордот на директори на Светска банка набргу ќе ја усвои Рамката за партнерство 2019-2023 со која на Република Северна Македонија...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange