Connect with us
P2_P_MK_1600x400

НБРМ

Ангеловска-Бежоска: Намалувањето на основната каматна стапка резултираше со зголемена побарувачка и поповолни услови за кредитирање

„Македонската економија не е директно изложена на ризиците од глобалните трговски тензии. Нашата трговија и со Соединетите Американски Држави и со...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange