Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Крадците украле 150.000 евра од филијалата на НЛБ Банка во Чаир

По вчерашниот вооружен грабеж што се случи во 10:36 часот во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир, Банката ја информира...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange