Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Анализи

Finance Think: Зголемувањето на минималната плата и пензиите може да има негативни последици

По спроведената мисија со цел консултации за подготовка на Членот IV, Меѓународниот Монетарен Фонд ги оцени економските реформи во Северна...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange