Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Лични финансии

Cashback World едукација: Како да станете член на Cashback World?

Објавено

на

Сакате да пазарувате со предности и бројни придобивки? Сакате да добиете повеќе кај над 120.000 Трговски Партнери ширум целиот свет? Нема проблем! Сè што треба да направите е да се регистрирате во Cashback World и уште веднаш да започнете да профитирате.

Постојат два многу едноставни и БЕСПЛАТНИ начини за регистрација во семејството кое брои над 250.000 Членови во Македонија.

  1. Он-лајн регистрација

Следете ги едноставните упатства за регистрација во 3 едноставни чекори, а воедно автоматски добивате и 3 Shopping Points како подарок.

  1. Пополнете ги полињата со потребните информации.
  2. Внимателно прочитајте ги Општите правила за учество, Изјавата за заштита на податоците и одберете дали би сакале да добивате информации за нови поволности и придобивки.
  3. Откако сте сигурни дека сте пополниле сè, одберете го копчето СЛЕДНО.

Забелешка: Системот автоматски ќе ја одбие апликацијата доколку внесените податоци се однесуваат за лице под 18 години.

4.Вашата регистрација ќе се авторизира, па вториот чекор од регистрацијата е проверка на Вашата дојдовна е-маил пошта на адресата која сте ја оставиле како контакт адреса.

5. Одете на Вашата е-маил адреса и потврдете ја бесплатната регистрација

6. Следниот прозорец Ве враќа кон финализација на регистрацијата и креирање на лозинка.
Забелешка: Одберете лозинка која е доволно комплицирана, но доволно едноставна за да можете да ја запомните.

7. Потврдете ја лозинката и комплетирајте ја регистрацијата

2.Регистрација кај Трговски Партнер

  1. Лоцирајте го најблискиот Cashback Shop со Card Pick Up во Вашата близина
  2. Посетете го Трговскиот Партнер и пополнете го лифлетот за регистрација во Cashback World
  3. Земете ја веднаш Вашата Cashback картичка
  4. ….и најважно J Започне да ги користите предностите кај Cashback World партнерите!

И, не заборавајте дека се е полесно и подостапно онлајн. Затоа, симнете ја бесплатно апликацијата Cashback App и профитирајте и кога сте во движење!

Воедно, апликацијата е лесна, едноставна, бесплатна и корисна и ќе ви овозможи уште полесно да уживате во Вашето купување.

До следниот едукативен текст, дознајте повеќе на www.cashbackworld.com

Лични финансии

Продавачите треба да бидат повеќе од продавачи

Објавено

на

Во соработка со Македонската Асоцијација за Продажба во периодот што следи ќе објавуваме текстови кои ќе ви помогнат да ги подобрите продажните вештини, да ја зголемите самодовербата и да го подобрите вашиот продажен ефект. (more…)

Продолжи со читање

Лични финансии

Кој е поуспешен во продажбата: жените или мажите?

Објавено

на

Во соработка со Македонската Асоцијација за Продажба во периодот што следи ќе објавуваме текстови кои ќе ви помогнат да ги подобрите продажните вештини, да ја зголемите самодовербата и да го подобрите вашиот продажен ефект. (more…)

Продолжи со читање

Лични финансии

Одговорете на вечното прашање: На што всушност трошиме пари?

Објавено

на

Управувањето со буџетот ни помага да ги оствариме поставените финансиски цели, да ги заработиме парите коишто ни се потребни на месечно ниво за да го имаме она што го посакуваме и притоа да имаме увид дали сме на добар пат во управувањето со финансиите. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange