Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Електронско банкарство

Apple Pay пристигна во Бугарија

Објавено

на

Услугата Apple Pay официјално започна со работа во Бугарија.

Сервисот за плаќање преку iPhone е достапен преку компанијата Revolt, која се занимава со обезбедување на банкарски услуги.

Оваа британска компанија започна со работа во Бугарија во април оваа година, а ќе започне да работи уште во 11 други земји, а тоа се: Хрватска, Кипар, Естонија, Грција, Латвија, Литванија, Малта, Португалија, Романија, Словачка и Словенија.

Уште една компанија која ќе обезбеди услуга Apple Pay е Monese, исто така од Велика Британија.

Електронско банкарство

Е-банкинг нова бесплатна услуга од Штедилница Можности

Објавено

на

Штедилница Можности им овозможува на своите клиенти сигурен, едноставен и бесплатен увид во своите сметки со користење на новата е-банкинг услуга која е достапна 24/7. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Пакет.мк – нов играч во онлајн малопродажбата на македонскиот пазар

Објавено

на

На македонскиот пазар од неодамна постои нов онлајн супермаркет Paket.mk. На корисниците им нуди можност да порачаат најразлични производи: од свежо месо, широк избор на свежо овошје и зеленчук, па до детергенти за алишта, а купените производи им ги доставува на домашна адреса во термин по избор на корисниците. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Нови функционалности на електронското банкарство на Халкбанк АД СКопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги информира своите клиенти за успешната надградба на системот и воведување на нови функционалности на услугата електронско банкарство. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange