Connect with us

Платежни картички

American Express новогодишна кампања со поврат на средства и до 20% од направената сметка

Објавено

на

По повод претстојните празници започнува најголемата новогодишна шопинг кампања со American Express картичките на Силк Роуд Банка АД Скопје.

Сите корисници на American Express картичките издадени од банката со секоја трансакција направена на ПОС терминал во период од 15.12 до 07.01.2021 година во подолу наведените продавници добиваат и до 20% поврат на средства.

Продавниците кои се вклучени во оваа новогодишна шопинг кампања се следниве:

Fashion Group (Women’secret, Springfield, Parfois, Mango, SuperDry и Fashion&Friends) – 10% поврат на средства,
Крш Koмерц – 10% поврат на средства,
Sara Fashion – 20% поврат на средства,
Еликсир парфимерии – 15% поврат на средства,
Анабела парфимерии – 20% поврат на средства,
Веро и Џамбо маркети – 5% поврат на средства, и
– АД Европа – 10% поврат на средства.

Повратот на средствата се однесува за сите артикли во продавниците на горенаведените брендови, без ограничување дали истите се на попуст или не.

Силк Роуд Банка на сите постојни и идни клиенти и корисници на American Express картички им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно