Connect with us

Платежни картички

Aплицирај за American Express кредитна картичка во септември и одложи го плаќањето во ноември

Објавено

на

Силк Роуд Банка во месец септември води промотивна кампања за сите нови примени апликации за American Express Green и American Express Gold кредитните картички.

Сите нови апликанти за картичките во месец септември ќе бидат ослободени од плаќање на минималниот месечен износ за плаќање во наредните два месеци, со направени трансакции со картичките во септември или октомври.

Дополнително, сите нови апликанти за American Express Green кредитната картичка со направени минимум 5 трансакции во месеците септември и октомври се целосно ослободени од плаќање на годишна членарина и за втората година од користењето на картичката.

American Express Green и American Express Gold се револвинг кредитни картички со меѓународна важност од брендот American Express. Картичките можат да се користат за купувања во земјата и странство и се вклучени во „Твој бонус“ програмата за поврат на средства.

Повеќе информации за картичката може да добиете во експозитурите на банката, на веб страната www.silkroadbank.com.mk или на телефонскиот број 02/3203-555.

Платежни картички

Платежни картички „Купувам домашно“ како помош за граѓаните и во четвртиот пакет економски мерки

Објавено

на

Домашната платежна картичка “Купувам домашно” беше воведена како дел од третиот сет на економски мерки на Владата за поддршка на економијата во услови на пандемија на Ковид-19. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Охридска банка врши замена на сите платежни картички со ново лого

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје врши интензивна замена на платежните картички на своите клиенти, физички и правни лица. Во овој процес кој ќе трае до 30 Септември 2020 година, Банката ќе ги замени сите дебитни и кредитни картички на своите клиенти со нови картички, со логото на матичната групација Штаермеркише Шпаркасе. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Со НЛБ Visa картичките, повеќе за сите!

Објавено

на

Плаќајте со НЛБ Visa картичките (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold) до 30.09.2020 година и направете минимум 10 безготовински трансакции на минимален износ од 300 денари по трансакција.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно