Connect with us

Платежни картички

5% поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Објавено

на

Се ближи стартот на новата учебна година па за таа цел Силк Роуд Банка АД Скопје во соработка со Веро и Џамбо маркетите започнуваат заедничка промотивна кампања со American Express картичките.

Почнувајќи од денес 1-ви октомври па се до 15-ти октомври, започнува ексклузивна промотивна кампања со American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка, во Веро и Џамбо маркетите, каде што со секоја трансакција во маркетите корисниците на картичките добиваат 5% бонус, односно поврат на средства.

Повратот на средства се добива од вкупниот износ на направената трансакција на ПОС терминал во маркетите и е без ограничувања од аспект на износот кој може да се добие како поврат.

Оваа ексклузивна кампања е супер можност да пазарувате со задоволство со American Express картичките во сите Веро и Џамбо маркети на територија на државата.

Доколку сѐ уште немате American Express картичка аплицирањето за картичката може да го направите на веб страната www.silkroadbank.com.mk или во некоја од експозитурите на Силк Роуд Банка.

Домашни банки

„Еден потег, многу придобивки“ – Visa бонус кампања на Шпаркасе Банка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје во соработка со Visa ја лансираше бонус кампањата „Еден потег, многу придобивки“, која има за цел понуда на премиум услуга и додадена вредност за сите нови клиенти што ќе се одлучат да ја примат својата плата преку Банката. Кампањата ќе трае заклучно до 30.11.2022 година или до искористување на средствата предвидени за кампањата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка: Известување за продолжен рок на подарок картички Ист Гејт Мол

Објавено

на

Комерцијална банка ќе го продолжи рокот на важност на подарок картичките за трговскиот центар Ист Гејт Мол кои истекуваат во периодот 30.08-10.09.2022 година со цел да излезе во пресрет на потребите на клиентите, кои поради временото затворање на трговскиот центар Ист Гејт Мол не беа во можност да ги искористат подарок картичките. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Mastercard world: За патувања и живот со привилегии

Објавено

на

Доколку сте љубител на патувања, често патувате или тоа допрва ќе го правите, не двоумите се која платежна картичка да ја изберете како ваше средство за плаќање во странство. (more…)

Продолжи со читање

Популарно