Connect with us

Домашни банки

Бранка Павловиќ уште 4 години ќе раководи со Охридска банка

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста дека г-ѓа Бранка Павловиќ е повторно именувана за член и претседател на Управниот одбор на Банката.

Претходно, гувернерката на Народната Банка на РМ, Анета Ангеловска-Бежоска со Решение бр. 15-1867/2 од 30 јануари 2019 година издаде согласност.

Согласноста е издадена за период од 4 години, сметано од 1 февруари 2019 година.

Управниот одбор на Охридска банка АД Скопје го сочинуваат:

  • Бранка Павловиќ, Претседател на Управен одбор
  • Никола Миткоски, Член на Управен одбор
  • Тома Пувро, Член на Управен одбор
  • Нина Неданоска, Член на Управен одбор

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно