Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Што мисли Надзорниот одбор за Годишниот извештај за работењето на Централна кооперативна банка АД Скопје во 2017 година

Објавено

на

Годишниот извештај за работењето на Централна кооперативна банка АД Скопје дава комплетна и јасна слика за работењето на Банката во 2017 година.

Надзорниот одбор на Банката го разгледа и го одобри Годишниот извештај за работењето на ЦКБ и го даде следното мислење, кое притоа Банката го објави на Македонска берза.

Домашни банки

Охридска банка нема да дели дивиденда и покрај нето-добивката од 6,7 милиони евра

Објавено

на

Согласно Предлог – Одлуката за употреба и распоредување на добивката на Охридска банка АД Скопје остварена со Годишната сметка за 2018 година, која што беше објавена на Македонска берза, за претстојното редовно Годишно собрание кое што ќе се одржи на 28.05.2019 година, Банката одлучи да не подели дивиденда на своите акционери. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ПроКредит Банка по 14ти пат го поддржува фестивалот на Новиот Германски Филм

Објавено

на

Како единствена Германска банка во Северна Македонија, ПроКредит Банка и оваа година по 14ти пат ја поддржува организацијата на фестивалот на Новиот Германски Филм. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Тимот на Капитал Банка дел од Саемот за кариера South East European University

Објавено

на

Тимот на Капитал Банка АД Скопје учествуваше на Саемот за кариера во организација на Центарот за кариера при South East European University (SEEU) кој се оддржа на 23-ти Април 2019 година во Тетово. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange