Connect with us

Домашни банки

Штедилница Можности со известување до своите клиенти

Објавено

на

Штедилница Можности преку соопштение на својата веб страна им се заблагодари на своите верни клиенти за довербата што им ја даваат и укажуваат во овие вонредни услови.

Соопштението Ви го пренесуваме во целост:

„Почитувани клиенти, кредитокорисници и штедачи!

Сакаме да ви се заблагодариме за довербата што ни ја давате и во овие вонредни услови со коишто се соочуваме сите ние и професионално и приватно.

Ви се заблагодаруваме на сите вас што одлучивте да продолжите со редовна отплата на кредитите, согласно претходно договорената динамика, со што покажавте солидарност со сите оние на кои навистина им е потребна помош во текот на кризата предизвикана од пандемијата на COVID-19.

Вам на кои ви беше потребна помош и ја прифативте понудата, ве уверуваме дека заедно побрзо ќе ги надминеме предизвиците со коишто се соочувате, а со цел за што побрзо враќање на Вашите деловни активности во нормален тек, по завршувањето на кризата.”, се вели во известувањето на Штедилница Можности до своите клиенти.

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно