Connect with us

Компании

Штедилница Можности се приклучува на иницијативата за заштеда на електрична енергија

Објавено

на

Штедилница Можности, членка на Македонската банкарска асоцијација, се приклучи на иницијативата за здружено општествено одговорно однесување, со препорака за рационално користење на електричната енергија, со што почнувајќи од 10.11.2021 година сите експозитури и централни објекти ги изгаснаa светлечките реклами во траење од период од 30 дена.

Дополнително штедилницата им препорачува на своите вработени рационално користење на електричната енергија не само во работните простории туку и во домовите, со што даваме позитивен пример за одговорно користење на електричната енергија.

Компании

Оглас за вработување во Сава осигурување а.д Скопје!

Објавено

на

Станете дел од тимот на Сава осигурување а.д Скопје! (more…)

Продолжи со читање

Компании

Маријана Жупаноска нов член на Надзорниот одбор на КИБС АД СКОПЈЕ

Објавено

на

Клириншка Куќа клириншки интербанкарски системи АД Скопје (КИБС АД СКОПЈЕ) преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Компании

20 години Еуролинк осигурување – синоним за стабилност, сигурност и посветеност на клиентите

Објавено

на

Еуролинк осигурување одбележува 20 години успешна работа на македонскиот пазар со 212 вработени и 33 филијали. Од своите почетоци до денес, компанијата има услужено повеќе од 630.000 клиенти, има издадено над 2,2 милиони полиси за осигурување и им има исплатено повеќе од 4,8 милијарди денари во штети на граѓаните и на компаниите. (more…)

Продолжи со читање


Популарно