Connect with us

Домашни банки

Штедилница Можности воведува низа мерки за превенција и заштита на вработените и на клиентите од коронaвирусот

Објавено

на

Во согласност со препораките и Одлуката на Владата на Република Северна Македонија поврзани со спречување на ширење на КОВИД19 или попознат како Kоронa вирус, Штедилница Можности воведува низа мерки за превенција и заштита на вработените и на клиентите на Штедилницата.

Во таа насока, Штедилница Можности ве советува:

– ограничете ги Вашите посети во експозитурите и централата на Штедилницата. Доколку имате неодложна потреба, имајте во предвид дека на сите локации на Штедилницата се обезбедени средства за дезинфекција кои може да ги користите при посетата.

– избегнувајте директен и близок контакт, ракување и долго седење во просториите на Штедилницата, или во било какви затворени простории, а посебно простории каде има значителна фрекфенција на луѓе.

– На располагање Ви стојат вработените во Штедилница Можности кои може да ги контактирате на телефонските броеви на експозитурите, или на мобилните телефони со кои располагаат, објавени на веб страницата на Штедилницата.

– користeте го електронското банкарство на Штедилницата за било какви информации во врска со Вашите кредити или депозити. Користете ги веб страната и официјалната Facebook страна на Штедилницата за било какви информации во врска со локација, работно време, контакт телефони и слично.

Штедилница Можности се грижи за Вас и за Вашата безбедност и Ви стои на располагање за сите Ваши потреби.

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно