Connect with us

Депозити

Штедете во Силк Роуд Банка со најдобрите каматни стапки за депозити

Објавено

на

Отворениот орочен депозит „Силк Премиум” на Силк Роуд Банка ги комбинира предностите од орочување на слободните парични средства на клиентите и поволностите и привилегиите од престижната American Express Gold кредитна картичка.„Силк Премиум” е најдобар производ за депозити на пазарот во Македонија и нуди можност за единствена можност за дополнително депонирање на вашите средства во денари или евра за период од 13, односно 25 месеци, со каматна стапка и до 2,8%.

Минималниот износ за депонирање на средства е 300.000,00 денари и без ограничување на максималниот износ.

Покрај тоа, клиентите кои го користат „Силк Премиум” депозитот и истовремено ја примаат својата плата во Банката имаат можност за добивање на единствената American Express Gold кредитна картичка, со пред-одобрен износ во зависност од орочениот износ.

American Express Gold кредитната картичка претставува флексибилно финансиско средство прифатено во милиони продавници, хотели, ресторани и банкомати ширум светот, со бескаматен грејс-период до 50 дена, овозможувајќи целосна контрола врз финансиските средства. Kредитната картичка нуди можност за безгрижно и безбедно патување, купување во странство, дома или преку интернет. Покрај тоа, корисниците на картичката се осигурани од следните ризици при патување: итна медицинска помош, eвакуација и трошоци за враќање, медицинска и патна поддршка, телефонски трошоци, патна придружба, губење багаж, доцнење на лет и доцнење на багаж.

Исто така, сите корисници на кредитната картичка имаат пристап и до „Твој бонус” програмата на Силк Роуд Банка со единствена можност за поврат на средства и до 15% при плаќање кај одредени трговци вклучени во програмата.

Тоа што го замислуваш, сега можеш и да го оствариш!

Депозити

Слончето кое ќе го промовира детското штедење на Халкбанк доби име – ХАЛКИ!

Објавено

на

По повод месецот на штедење, Халкбанк ја претстави својата нова маскота за Детското штедење – слонче и воедно преку конкурс го одбра името на слочнето – ХАЛКИ. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Октомври – месец на штедење!

Објавено

на

Октомври или Листопад е десеттиот месец во годината според Грегоријанскиот календар и еден од седумте месеци според овој календар што имаат 31 ден. Ова значи дека имаме 31 ден да почнеме да штедиме и да го спремиме финансискиот план за наредната година.  (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Замисли штедење со растечка каматна стапка – Депозит прогрес

Објавено

на

Штедната сметка е еден од основните финансиски производи што секој мора да ги има и користи. А штедната сметка ќе ви овозможи да заштедите пари, да префрлите средства, да ги повлечете парите и да ви дадете камата за средствата што ги имате на вашата сметка. Не многу инвестициски производи на пазарот ви даваат двојна корист од ликвидноста и каматата. Но, штедна книшка не само што ќе ви помогне да заштедите пари, туку и да ги подигнете готовината секогаш кога ви е потребна.

(more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange