Connect with us

Наградни игри

Шпаркасе Банка ја додели главната награда од 300.000 денари од наградната игра „Feel Good Friday“

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија, го објави добитникот на главната награда – парична награда во вредност од 300.000 денари како дел од наградната игра „Feel Good Friday“.

Последното извлекување на добитниците на награди од наградната игра „Feel Good Friday“ беше одржано на ден 20.12.2019 година (петок) во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Добитник на главната награда во вредност од 300.000 денари е Димитар Белташев од Штип.

Добитници на парична награда во вредност од 30.000 МКД од наградната игра „Feel Good Friday“ се:

  • Ристе Стефанов, Кавадарци
  • Шабан Смаилов, Демир Капија
  • Анастас Ристевски, Скопје
  • Мартин Гелев, Скопје

Наградни игри

Наградна игра на УНИБанка – „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“

Објавено

на

Наградната игра „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“ е организирана од страна на УНИБанка АД Скопје. Наменета е за физички лица-корисници на дебитни картички од брендот Mastercard издадени од УНИБанка АД Скопје, а се спроведува на сите продажни места и во електронска трговија (плаќање на интернет) во Република Северна Македонија, каде се прифаќаат горенаведените картички. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Вистинско време за нов велосипед!

Објавено

на

Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот, која е поврзана со вложување во инвестициски фонд Балансиран на КБ Публикум инвест. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно