Connect with us

Банки

Шпаркасе банка објавува оглас за надополнување на база на потенцијални кандидати

Објавено

на

Шпаркасе банка Македонија АД Скопје има потреба од редовно годишно надополнување на базата на потенцијални кандидати за следните работни позиции:

1. Соработник за работа на благајна (ВСС)
2. Помлад стручен соработник за население (ВСС)
3. Помлад соработник за водење и архивирање на кредитни досиеја (ВСС)

Доколку сакате да влезете во листата на потенцијални кандидати за работни позиции што би се отвориле во текот на годината, аплицирајте онлајн (со означување на полето „за база“).

Банки

Оглас за вработување во Прокредит Банка

Објавено

на

За огласот се потребни следниве квалификации: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Одлична шанса да се приклучите кон реномирана меѓународна финансиска групација и да станете дел од професионален меѓународен тим на Внатрешна ревизија, кој во соработка со Одборот за ревизија, Управниот одбор и менаџментот на Банката обезбедува постоење на, и усогласеност со системот на интерни контроли и ефикасни оперативни практики. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка АД Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје објавува  (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange