Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка Македонија трета година по ред поддржувач на проектите на Црвен крст

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија веќе трета година е поддржувач на проектите на Црвен крст со што уште еднаш ја покажува својата општествена одговорност како компанија.

На 21.09.2019 по повод светскиот ден на Алцхајмеровата болест во периодот од 12:00 до 14:00 часот, Црвениот крст на град Скопје учествуваше со свој пункт на плоштадот Македонија на кој заинтересираните граѓани можеа да се информираат за сервисите за стари и немоќни лица, но и да закажат бесплатен скининг за деменција. Бесплатниот скрининг е овозможен со поддршка од Шпаркасе Банка Македонија.

Настанот го организираше Институтот за Алцхајмерова болест и невронаука, а беше посетен од претставници на повеќе организации, активисти, како и првата дама Проф. д-р Елизабета Ѓоргиевска.

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ја прошири мрежата на банкомати

Објавено

на

Со цел да овозможи подостапни услуги на корисниците,ТТК Банка АД Скопје ја прошири своjата мрежа на банкомати со поставување нови банкомати на две локации. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување од ЦКБ за исплата на средства на корисниците на парични права од социјална заштита за месец ноември

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Банката, средствата по основ на примања од социјални права за месец ноември ќе се исплатат во две групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно