Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка: Известување за ново викенд работно време!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека почнувајќи од 10.09.2022 година, експозитурата Центар (на ул. Даме Груев бр. 7 – Беко) започна со работа во сабота.

Експозитурата работи со редовно работно време од понеделник – петок од 08:00 до 16:00 часот и сабота од 09:00 до 13:00 часот.

Експозитурата Централа 2, лоцирана на ул. Македонија бр.34 почнувајќи од 10.09.2022 година, нема да работи во сабота.

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно