Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка: Известување за неработен ден – 2-ри Август „Илинден“

Објавено

на

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ, 2ри Август 2022 година (вторник) „Илинден“ е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Шпаркасе Банка ги известува своите почитувани клиенти дека нема да работи на 02.08.2022 година (вторник).

Со работа Банката продолжува на 03.08.2022 година (среда).

Домашни банки

Шпаркасе Банка им додели стипендии на студенти од Економскиот факултет – Прилеп

Објавено

на

На 3.10.2022 година, на првиот свечен академски час, Шпаркасе Банка им додели три студентски стипендии на тројца студенти запишани во прва година на прв циклус студии на Економскиот факултет – Прилеп, во согласност со Конкурсот за запишување студенти  на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола во акaдемската 2022/2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација

Објавено

на

Новата верзија на S-банка со нов, модерен и интуитивен дизајн е веќе достапна за сите корисници на мобилно банкарство на Шпаркасе Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка горда на резултатите на својот КБ тим на Скопскиот маратон

Објавено

на

Неуморноста и посветеноста дефинитивно се одлика на тимот на Комерцијална банка. Затоа и не изостанаа добрите резултати на маратонците од Банката на годинашниот Скопски маратон. (more…)

Продолжи со читање

Популарно