Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка: Известување за затвoрање на експозитура Карпош

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека експозитура Kaрпош со седиште на Бул.Партизански одреди бр.101 е затворена.

Се замолуваат клиентите да се обратат во најблиската експозитура Лептокарија со седиште на Ул. Партизански одреди бр.102-г која ќе работи со редовно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Експозитурата беше во функција на постоечката локација (Бул.Партизански одреди бр.101) заклучно со петок (02.09.2022г.), до 13:00 часот.

Домашни банки

Радмила Јованова од Шпаркасе Банка – Филијала Штип со награда за спортски подвиг во 2022 година

Објавено

на

Општина Штип традиционално секоја година организира настан – „Избор на спортист на годината на Штип”, на кој се избираат најдобрите спортисти и спортски работници и клубови во изминатата година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Добивката на ТТК Банка порасна за 36,4% и дојде до 1 милион евра во 2022 година

Објавено

на

Во услови на изразена економска и енергетска криза, динамичен пазар и силна конкуренција, водејќи се од основните принципи за сигурно и стабилно работење, ТТК Банка АД Скопје управуваше успешно со сите деловни аспекти од работењето што ја одразува одржливоста на деловен модел. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Одличното справување со NPL на Халкбанк и донесе профит од 12 милиони евра во 2022 година

Објавено

на

Халкбанк ги објави резултатите од работењето во изминатата 2022 година, кои го потврдија епитетот најбрзо растечка банка во Северна Македонија. Сето тоа постигнато со посветена работа, добро дефинирана стратегија и фокус на зацртаните цели. (more…)

Продолжи со читање

Популарно