Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка: Известување за затворање на експозитура Ѓорче Петров 1

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека експозитурата Ѓорче Петров 1 со седиште на ул. Мице Козар бр. 1 на Шпаркасе Банка АД Скопје на ден 05.08.2022г. (петок) ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 13:00 часот поради затворање на експозитурата.

Се замолуваат клиентите да се обратат во најблиската експозитура Ѓорче Петров со седиште на ул. Ѓорче Петров бр. 33 која ќе работи со редовно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Експозитурата ќе биде во функција на постоечката локација (ул. Мице Козар бр.1) заклучно со петок (05.08.2022г.), до 13:00 часот. Во меѓувреме, дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Домашни банки

Шпаркасе Банка им додели стипендии на студенти од Економскиот факултет – Прилеп

Објавено

на

На 3.10.2022 година, на првиот свечен академски час, Шпаркасе Банка им додели три студентски стипендии на тројца студенти запишани во прва година на прв циклус студии на Економскиот факултет – Прилеп, во согласност со Конкурсот за запишување студенти  на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола во акaдемската 2022/2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација

Објавено

на

Новата верзија на S-банка со нов, модерен и интуитивен дизајн е веќе достапна за сите корисници на мобилно банкарство на Шпаркасе Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка горда на резултатите на својот КБ тим на Скопскиот маратон

Објавено

на

Неуморноста и посветеноста дефинитивно се одлика на тимот на Комерцијална банка. Затоа и не изостанаа добрите резултати на маратонците од Банката на годинашниот Скопски маратон. (more…)

Продолжи со читање

Популарно