Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка: Известување АТМ Маџари

Објавено

на

Шпаркасе Банка ги известува своите почитувани клиенти дека започнувајќи од 15.09.2022 година, банкоматот на локација на Ул. Благоја Стевковски бр.57 Скопје ќе биде надвор од функција.

Најблискиот банкомат се наоѓа кај новата експозитура во Маџари која што се наоѓа на следната локација: ул.Благоја Стевковски 114А.

Покрај мрежата на банкомати, клиентите ја имаат на располагање и мрежата на експозитури ширум земјата, апликациите за електронското банкарство и мобилно банкарство „S-Banking”, која на клиентите им овозможува на лесен и едноставен начин да имаат 24 часовен пристап до сите производи и услуги наменети за физички лица од Шпаркасе Банка.

Дополнително, од банката информираат дека доколку сте корисник на било кој пакет од банката, месечно имате можност за 2 повелкувања на средства од било кој АТМ од земјата.

Повеќе информации за мрежата на експозитури и банкомати можете да погледнете на https://sparkasse.mk/Локации/Експозитури_и_банкомати.aspx.

Домашни банки

Радмила Јованова од Шпаркасе Банка – Филијала Штип со награда за спортски подвиг во 2022 година

Објавено

на

Општина Штип традиционално секоја година организира настан – „Избор на спортист на годината на Штип”, на кој се избираат најдобрите спортисти и спортски работници и клубови во изминатата година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Добивката на ТТК Банка порасна за 36,4% и дојде до 1 милион евра во 2022 година

Објавено

на

Во услови на изразена економска и енергетска криза, динамичен пазар и силна конкуренција, водејќи се од основните принципи за сигурно и стабилно работење, ТТК Банка АД Скопје управуваше успешно со сите деловни аспекти од работењето што ја одразува одржливоста на деловен модел. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Одличното справување со NPL на Халкбанк и донесе профит од 12 милиони евра во 2022 година

Објавено

на

Халкбанк ги објави резултатите од работењето во изминатата 2022 година, кои го потврдија епитетот најбрзо растечка банка во Северна Македонија. Сето тоа постигнато со посветена работа, добро дефинирана стратегија и фокус на зацртаните цели. (more…)

Продолжи со читање

Популарно