Connect with us

Наградни игри

Шпаркасе Банка ги објави првите добитници на 30.000 денари во наградната игра „Feel Good Friday“

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија, во текот на денешниот ден ги објави имињата на добитниците на награди – парична награда во вредност од 30.000 денари како дел од наградната игра „Feel Good Friday“.

Извлекувањето на првите добитници на награди од наградната игра „Feel Good Friday“ беше одржано на ден 29.11.2019 година (петок) во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Првите петочни среќни добитници на парична награда во вредност од 30.000 МКД од наградната игра „Feel Good Friday“ се:

  • Александар Прелевиќ, Битола
  • Благица Мицевска, Скопје
  • Викторија Јовановска, Скопје
  • Сашко Стојковски, Скопје

Прочитајте повеќе за наградната игра „Feel Good Friday“ и учествувајте.

Наградни игри

УНИБанка ги додели паричните награди на десет корисници на Visa картичките од играта „Купи…победи”

Објавено

на

На 30.11.2020 година во просториите на УНИБанкабеа извлечени десетте добитници на парични награди од наградната игра со Visa „Купи…победи”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Колку чекори се потребни за подарок е-ваучер во вредност од 1.000 денари?

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во соработка со Visa International доделува вредносен е-ваучер на износ од 1.000 МКД за секоја онлајн апликација за платежна картичка од брендот Visa преку Sparky Viber Chat асистентот во само три чекори: (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“

Објавено

на

Денес, 25.11.2020 година, во 12 часот, пред експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Лептокарија, беа доделени наградите на среќните добитници од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“. Наградната игра беше организирана од Шпаркасе Банка Македонија за корисниците на платежните картички од брендот Mastercard, во периодот од 15.09.2020 до 15.11.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно