Connect with us

Домашни банки

Членот на Надзорниот одбор Абдулменаф Беџети купи 63 акции од НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Абдулменаф Беџети, член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 63 обични акции издадени од НЛБ Банка АД Скопје.

Со својата нова инвестиција, г-н Абдулменаф Беџети кој во моменов ја извршува функцијата Ректор на Факултетот на Југоисточна Европа, а воедно е член на Македонската академија на науките и уметностите и на Албанската академија на уметностите и науките, го зголемува својот влог во НЛБ Банка АД Скопје, каде што вкупниот број на акции во моментов изнесува 854.061 обични акции со право на глас, а вредноста на една акција изнесува 16.590,00 денари.

Домашни банки

НЛБ Банка: Известување за неработен ден 05.06.2020 година

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека по повод престојниот православен празник „Духовден“, експозитурите на Банката нема да работат на 05.06.2020 година (петок). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

HalkEco Хронометар 10KM ќе се трча со примена на мерки за заштита од коронавирусот

Објавено

на

Првата Хронометар атлетска трка HalkEco Хронометар 10KM што во организација на Сојуз на Спортови на Скопје и Атлетски Клуб „Работнички“ од Скопје и со поддршка на Халкбанк како генерален покровител, ќе се одржи идната сабота (13 јуни), заради моменталната состојба со коронавирусот ќе биде организирана со почитување на препораките од Владата и протоколите донесени од Комисијата за заразни болести. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје: Соопштение за неработен ден 05.06.2020 (петок)

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека по повод престојниот православен празник „Духовден“, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 05.06.2020 (петок). (more…)

Продолжи со читање

Популарно