Connect with us

Домашни банки

Членови на раководните структури на НЛБ Банка го зголемуваат својот удел во Банката

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје ја известува јавноста преку Македонска берза дека членот на Надзорниот одбор, г-дин Абдулменаф Беџети во изминатиов период се има стекнато со 288 акции на Банката, додека пак членот на Управниот одбор на Банката, г-дин Дамир Кудер се има стекнато со 47 акции издадени од НЛБ Банка АД Скопје.

Вкупниот број на акции издадени од НЛБ Банка АД Скопје, во моментов изнесува 854.061 обични акции со право на глас, а вредноста на една акција изнесува 13.800,00 денари.

 

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Натпревар за млади со идеи за социјално претприемништво

Објавено

на

Млади претприемачи со голема идеја и желба да извршат значително влијание врз општествените проблеми може да учествуваат на петтиот натпревар „Награда за социјално претприемништво“ – Social Impact Award – Kick Off SIA 2019, што ќе биде промовиран денес во Фондот за иновации и технолошки развој со почеток во 12:00 часот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка објавува jавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на осигурителни услуги

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје во согласност со интерните акти на Банката и позитивните законски прописи објавува јавен повик за избор на најповолен добавувач на осигурителни услуги за осигурување на градежни објекти, основни средства, мебел и компјутерска опрема, парични средства, физички лица, осигурување од одговорност за дејност, во согласност со дадена спецификација. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange