Connect with us

Платежни картички

ЦКБ го продолжи рокот за подигнување на готовина без провизија со кредитните картички

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје во насока на колективните напори за зголемена здравствена превенција, истовремено водејќи грижа за здравјето на клиентите и на своите вработени, овозможува полесен и побезбеден пристап до готовина.

Досегашниот промотивен период кој важеше до 25. март 2020 година, е продолжен и клиентите (физички лица) кои се корисници на кредитни картички од Централна кооперативна банка ќе можат да подигнуваат готовина на банкоматите на Банката без провизија заклучно со 09. април 2020 година!

Платежни картички

“Мастеркард” дозволи лимитот за бесконтактни плаќања во Македонија да се зголеми на 2.000 денари

Објавено

на

Интернационалната компанија “Мастеркард” ја објави својата посветеност да овозможи зголемување на ограничувањата за бесконтактно плаќање низ цела Европа. Овој потег доаѓа откако 29 земји имплементираа нови лимити, со крајна цел да ги подобрат трговските искуства за луѓето низ целиот регион. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Онлајн шопинг за бонус поени со Халкбанк кредитните картички

Објавено

на

Без непотребни излегувања, без непотребни контакти – Халкбанк АД Скопје го поддржува и промовира онлајн купувањето! (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

0% провизија при подигнување на готовина со кредитните картички на ЦКБ

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје во насока на колективните напори за зголемена здравствена превенција, истовремено водејќи грижа за здравјето на клиентите и на своите вработени, овозможува полесен и побезбеден пристап до готовина. (more…)

Продолжи со читање

Популарно