Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Централна кооперативна банка со нова експозитура во населба Ѓорче Петров

Објавено

на

Во насока на доближување до постојните и потенцијално новите клиенти, како и заради побрз и поедноставен пристап до услугите на Банката, Централна кооперативна банка АД Скопје на 11.06.2018 година отвори нова експозитура во Скопје.

Со новата експозитура деловната мрежа на ЦКБ брoи 25 експозитури на територијата на Република Македонија.

Новата експозитура, со високообразувани и стручни лица ќе овозможи ефикасна и брза услуга за користење на производите и услугите кои ги нуди Банката.

Новата експозитура во Скопје се наоѓа во населбата Ѓорче Петров, на улица Ѓорче Петров број 33.

Банката и понатаму ќе вложува во унапредувањето на професионалноста и ефикасноста во пласирањето на банкарските производи и услуги со цел да биде чекор поблиску до своите клиенти.

Домашни банки

НЛБ Банка АД Скопје прогласена за најдобра банка за 2018 година на Europe Banking Awards

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје трета година по ред е прогласена за Најдобра банка во земјата од финансискиот магазин ЕМЕА.  (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„УНИБанка” одбележа 15 години во Гостивар

Објавено

на

„УНИБанка” го прослави својот 15-годишен јубилеј на својата експозитура во Гостивар со елегантен коктел во ресторанот „Мон Блан”. На настанот присуствуваа над 100 клиенти, партнери и пријатели на банката од градот и од регионот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange