Connect with us

Домашни банки

Централна кооперативна Банка постави нов банкомат за поголема достапност за клиентите

Објавено

на

Централна кооперативна банка ги известува своите клиенти дека постави нов банкомат на следната локација:

– во просториите на ТЦ Капитол Mол, бул. Јане Сандански 71А, Скопје

Со новиот поставен банкомат, ЦКБ во моментов брои вкупно 34 АТМ уреди поставени на локации ширум земјата.

Домашни банки

Награда од “Commerzbank” за Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје е добитник на наградата од „Commerzbank“, за 2019 година, за одличен квалитет при обработката на комерцијалните плаќања и финансиските трансфери. (more…)

Продолжи со читање

Анализи

Која банка има најраспространета мрежа на експозитури и филијали?

Објавено

на

Во текот на денешниот ден ја анализираме мрежата на експозитури и филијали на вкупно 14 банки од земјава. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Граѓаните користејќи домашна платежна картичка потрошиле 10,7 милиони евра

Објавено

на

Заклучно со 8-ми јули во земјава има активни 187.768 домашни платежни картички, а граѓаните со домашните платежни картички потрошиле 10,7 милиони евра и реализирале преку 660.000 трансакции. (more…)

Продолжи со читање

Популарно