Connect with us

Домашни банки

Хуманоста на дело во Комерцијална банка – дарувани 50 единици крв

Објавено

на

Хуманост и висока граѓанска свест повторно покажаа вработените во Комерцијална банка кои даруваа 50 крвни единици во редовната крводарителска акција организирана во Банката.

Дарувањето крв е традиционална хумана практика на вработени во Комерцијална банка, а дел од нив се и вистински рекордери поради што имаат добиено златна и сребрена плакета. Со ова помагаат во спасувањето човечки животи и за промовирање и поттикнување на оваа благородна мисија.

Комерцијална банка и Заводот за трансфузиологија им се заблагодаруваат на хуманоста и ги охрабруваат да останат крводарители и да бидат пример што ќе го следат и други граѓани.

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација

Објавено

на

Новата верзија на S-банка со нов, модерен и интуитивен дизајн е веќе достапна за сите корисници на мобилно банкарство на Шпаркасе Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка горда на резултатите на својот КБ тим на Скопскиот маратон

Објавено

на

Неуморноста и посветеноста дефинитивно се одлика на тимот на Комерцијална банка. Затоа и не изостанаа добрите резултати на маратонците од Банката на годинашниот Скопски маратон. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка се стекна со сертификат „Фер финансиски услуги за потрошувачите“

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје се стекна со сертификат за „Фер финансиски услуги за потрошувачите“, кој го доделува Организација на потрошувачи на Македонија (ОПМ). Овој сертификат претставува потврда за мисијата на Шпаркасе Банка, која во својот работен фокус ги има своите клиенти и нивното задоволство во сите области на делување. (more…)

Продолжи со читање

Популарно