Connect with us

Домашни банки

Хумани како и секогаш – вработени во Комерцијална банка даруваа 52 единици крв

Објавено

на

Дарувањето крв е традиционална хумана практика на вработените во Комерцијална банка. Во последната крводарителска акција организирана во Банката, беа дарувани 52 крвни единици.

Вработените во Комерцијална банка и овој пат покажаа дека хуманоста и великодушноста се вредности за помагање и спасување човечки животи, кои треба да послужат и за почит и пример во општеството.

Комерцијална банка и Заводот за трансфузиологија им се заблагодаруваат на хуманоста и ги охрабруваат да останат верни на оваа благородна мисија.

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно