Connect with us

Домашни банки

Халк Банка наградена од Commerzbank AG Frankfurt

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје  е добитник на наградата “STP Excellence Award “ за 2017 од Commerzbank како признание за квалитет и брзина во процесирање на меѓународните плаќања.

Оваа награда е особено значајна и ја потврдува одличната соработка на Халкбанк АД Скопје  со Commerzbank  како и  квалитетот и брзината на Банката во делот на процесирање на комерцијалните плаќања и трансферите на  финанските институции  .

Халкбанк постојано работи во насока на зголемување на задоволството на клиентите , континуирано унапредувајќи ги своите услуги со цел заштеда на време и трошоци, а истовремено обезбедувајќи квалитетна и високо ефикасна услуга.

Во таа насока Банката продожува да работи на постојано усовршување на своите активности во делот на меѓународните плаќања , како и во сите останати делови на своето работење.

Домашни банки

ОФИЦИЈАЛНО: “УНИБанка” издаде перпетуална обврзница по пат на приватна понуда

Објавено

на

На 11.01.2019 година, УНИБанка преку Македонска берза објави дека банката донесе одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје ги извлече добитниците од наградната игра ,,Халквантура”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје на ден 16.01.2019 година во просториите на Деловниот Центар на Халкбанк АД Скопје во Скопје ги извлече добитниците на награди од наградната игра ,,Халквантура’’. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нови престижни награди за Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Остварените резултатите, постигнатиот успех, континуираниот развој на нови технологии и производи се само дел од критериумите врз база на кои светски реномираните магазини ги доделуваат глобалните и регионалните награди за најдобрите во банкарскиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange