Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

ХАЛКвантура: направи 10 трансакции со Mastercard, користи две услуги на Халк Банка и освој Jeep Compass

Објавено

на

Денес, 01 октомври 2018 година започнува наградната игра на Халкбанк под името “Скокни во ХАЛКВАНТУРА“.

Наградната игра е креирана за корисниците на Mastercard платежни картички од Халкбанк АД Скопје, кои користат дополнитешно уште 2 кредитни и/или некредитни производи и/или услуги на банката, наведени подолу.

Во Наградната игра се вклучени и валидни сите трансакции направени од страна на корисникот на картичката на продажните места преку ПОС терминал и e-commerce трансакции (плаќање преку интернет) во земјата и надвор од неа. Во Наградната игра не влегуваат исплати на готовина од банкомат или од ПОС шалтер, членарини, провизии, како и сторнирани трансакции.

Наградната игра ќе трае до 31 декември 2018 година, кога ќе биде извлечена и главната награда – Jeep Compass и 5 вредности ваучери на износ од 10.000 денари.

Во Наградната игра право на учество имаат сите полнолетни физички лица кои се клиенти на ХАЛКБАНК АД Скопје. Наградната игра ќе започне на 01.10.2018 и ќе трае до 31.12.2018 година.

За да земете учество во наградната игра “Скокни во ХАЛКВАНТУРА“ и да станете потенцијален добитник на прекрасниот JEEP Compass треба успешно да одиграте неколку чекори:

1. Направете минимум 10 трансакции со Вашите дебитни или кредитни Mastercard Халкбанк картички за физички лица.

2. Бидете активен корисник на уште минимум 2 различни типови на производ или услуга од долунаведените:

  • Плата/Пензија
  • Дозволено пречекорување на трансакциска сметка
  • Кредити Депозити
  • Полиса за осигурување Електронско банкарство
  • СМС Инфо

3. Потполнете изјава за согласност преку официјалната WEB страна на Халкбанк А.Д.

Правилата за наградната игра “Скокни во ХАЛКВАНТУРА“ можете да ги погледнете ТУКА.

Домашни банки

Константин Илијчов Арнаудов нов член на Надзорниот одбор на УНИБанка

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Капитал Банка: Известување за промена на работното време на УТМС

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека шалтерот на Банката со седиште во УТМС, ќе работи со продолжено работно време во следниов период: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Финансиска училница“ во реализација на Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Со цел да им помогне на младите поподготвени да влезат во светот на личните финансии и да почнат да градат здрави финансиски навики, Комерцијална банка АД Скопје го иницираше проектот „Финансиска училница“, кој е дел од стратегијата на Банката за општествена одговорност. Вработени на Банката веќе ги посетија средните училишта „Јосип Броз Тито“ и „Орце Николов“ во Скопје, каде еден училишен час беше претворен во „Финансиска училница“. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange