Connect with us

Домашни банки

Халкбанк ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за правни лица

Објавено

на

Почнувајќи од 01.05.2022 година Халкбанк АД Скопје ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за правни лица.

Измените за правни лица се направени во делот за надомест и провизии за користење на електронски сервиси во платен промет. Дополнително е воведен и нов метод на најава и плаќања преку дигитален сертификат ЛИБ (Личен индентификационен број).

Тарифите се поставени на web страната на Халкбанк и може да ги преземете од следниов линк.

За дополнителни информации може да ја контактирате банката на телефон: +389 (0)2 3296 330 во Контакт центар 24/7 или на Help24@halkbank.mk

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно