Connect with us

Домашни банки

Халкбанк со ново работно време за своите филијали и експозитури во сабота

Објавено

на

Од 09.05.2020 година ново работно време на филијалите и експозитурите на Халкбанк во Сабота е од 09:00 до 12:00 часот.

Филијали кои ке работат во сабота:

Скопје:

 • Централна Филијала
 • Филијала Аеродром
 • Филијала Лептокарија
 • Филијала Кисела Вода
 • Филијала Чаир
 • Експозитура Ретаил Поинт Парк

Други Градови:

 • Тетово
 • Гостивар
 • Струга
 • Охрид
 • Битола
 • Прилеп
 • Куманово
 • Штип
 • Струмица

Домашни банки

НЛБ Банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка од денеска, 3- ти јули, започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита.
(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Соопштение од Стопанска банка АД – Скопје за исплата на парични права од социјална заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денеска изврши процесирање на паричните средства за социјална и детска заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички, средствата веќе се достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита за јуни

Објавено

на

Од денеска, 3 јули 2020 година, Комерцијална банка АД Скопје започна да врши исплата на парична помош од социјална и детска заштита за месец јуни на корисниците кои помошта ја примаат на нивната денарска сметка во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно