Connect with us

Домашни банки

Халкбанк златен спонзор на годинешниот Macedonia Manufacturing Expo

Објавено

на

Халкбанк, една од најбрзо растечките банки во земјава, е златен спонзор на годинешното издание на Macedonia Manufacturing Expo. Спонзорството на Халкбанк е во насока на поддршка на иницијативата што ги воспоставува врските меѓу македонските и германските компании. Со оваа поддршка банката вложува во потенцијалите за развој на македонското стопанство во целост.

Годинешното издание на Macedonia Manufacturing Expo се организира по третпат и негова цел е поврзување на домашните компании од металната и електро индустрија со купувачи од други земји, како и со странските директни инвеститори во земјава.

Настанот се одржува на 25 и 26 септември во Александар Палас во Скопје и е од регионален карактер на кој учествуваат фирми од лесно преработувачка индустрија, електроника, пластика, гума и слично како и 30-35 фирми потенцијални купувачи од Германија, Грција и Бугарија, но и банки и осигурителни компании кои се неопходни во целиов бизнис.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола доделува бесплатни влезници за ЗОО Скопје

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е верен пријател на Скопската зоолошка градина. Со посебна акција ја изразува поддршката на едно од најубавите и највеселите места за забава во градот. (more…)

Продолжи со читање

Business Man

Членот на Надзорниот одбор Горан Антевски купи нови 400 акции од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Горан Антевски, член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 400 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025”

Објавено

на

НЛБ Банка и оваа година е пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025” кој се одржува во Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно