Connect with us

Наградни игри

Халкбанк ги објави добитниците од финалното извлекување од наградната игра ,,Плаќај со HALKPAY и освојувај награди!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје го реализираше Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 10.03.2021 година во 12 часот.

Извлекувањето на наградите се одржа во присуство на трочлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар, при што беа извлечени добитници на 10 Ваучери за велосипеди, 6 Гармин часовници и 1 Електричен велосипед.

Среќни добитници од Главното месечно извлекување се: 

Добитници на Ваучер за велосипед:

1. Јана Граматниковска
2. Крумислав Рафајловски
3. Васко Јоноски
4. Борис Коровеш
5. Драган Николовски
6. Милица Димиќ Зафирова
7. Александра Михајловска
8. Евелин Бислим
9. Татјана Куневска
10. Борис Ристов

Добитници на Гармин Часовник:

1. Фарук Мемиќ
2. Горјан Кепески
3. Сашко Грaматниковски
4. Владко Дончев
5. Бојан Спасовски
6. Илија Господинов

Добитник на Електричен Велосипед:

1. Александар Мартинов

Халкбанк АД Скопје им честита на среќните добитници и им посакува да уживаат во наградите и да останат верни корисници на услугите на банката.

Наградни игри

Добитници на награди од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 08.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 01.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Извојувајте ја главната „Шопинг победа“ преку плаќање со HalkPay на Халкбанк

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје со секој проект покажува дека е банка на луѓето. Од платформата Халк Еко, која има за цел да придонесе во поттикнување здрави животни навики и со тоа создавање поздрава околина, до најповолни услови за кредитирање на население и воведување нови иновативни производи, за оваа банка навистина се важни луѓето. (more…)

Продолжи со читање


Популарно