Connect with us

Наградни игри

Халкбанк ги извлече првите добитници од наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје информира за успешно спроведено прво, месечно извлекување на наградната игра „ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 03.12.2020 година во 12 часот. Во присуство на трочлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар,  извлечени се првите добитници на 5 Смарт Андроид телефони.

Среќни добитници од првото месечно извлекување се :

  • Ивана Толева
  • Александар Трпчевски
  • Ана Јанева
  • Елизабета Димитрова
  • Гоце Рабаџиевски

Банката им честита на среќните добитници и им посакува да уживаат во наградите и да останат верни корисници на услугите на Халкбанк АД Скопје.

Следното месечно извлекување на награди за наградната игра „ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” за трансакции направени со HALKPAY мобилната апликација во период од 01.12.2020 до 31.12.2020 година ќе биде на 12.01.2021 година.

Еден учесник во наградна игра има право да биде извлечен само за една награда од вкупниот број на награди од месечните извлекувања, додека сите учесници од почетокот до крајот на наградната игра учествуваат во главното извлекување.

Користете ја мобилната апликацијата HALKPAY и бидете дел од наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Наградни игри

Доделена главната награда од наградната игра Happy Visa Викенд на Шпаркасе Банка во соработка со VISA

Објавено

на

Денес пред седиштето на Шпаркасе Банка беше доделена главната награда од наградната игра „Happy Visa викенд“ – автомобилот KIA SPORTAGE. Во текот на наградната игра, која започна од 6 август и траеше сè до 24 септември, беа доделени вкупно 70 ваучери за викенд патување за двајца во земјата, а како главна награда беше доделен автомобилот, кој му припадна на Виктор Неделкоски од Тетово. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно