Connect with us

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје направи измени во Тарифата за надоместоци и услуги за правни и физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека од 01.06.2022 година изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за правни и физички лица.

Измените за правни лица се направени во делот на:

  • Денарско работење со правни лица
  • Платен промет во земјата преку шалтер
  • Платен промет преку електронско и мобилно банкарство
  • Платен промет во странство
  • Платежни картички

Измените за физички лица се направени во делот на:

  • Платен промет преку електронско и мобилно банкарство
  • Платежни картички

Тарифите се поставени на веб страната на Халкбанк и може да ги преземете од следниов линк за правни лица и следниов линк за физички лица.

Депозити

Колку заштедивте летово? Сега е моментот – 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летната сезона е момент кога сакаме да се релаксираме, кога трошоците ни се предвидени за уживање, но секогаш е добредојдено да испланирате и сигурна заштеда за иднината! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Поетска ноќ во Велестово“ по 34-ти пат со поддршка од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка е долгогодишен пријател и поддржувач на македонското културно творештво со цел не само негово промовирање, туку и негување и создавање идни културни дејци. Во духот на оваа општествено одговорна мисија, Банката и оваа година го поддржа одржувањето на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„За повеќе детски насмевки“ – нова заедничка соработка на Шпаркасе Банка и СОС Детско село

Објавено

на

По повод 19 август – Светскиот ден на хуманоста, Шпаркасе Банка ја најавува новата соработка со својот долгогодишен партнер – СОС Детско село и заедничката кампања под мотото „За повеќе детски насмевки“, која ја пренесува силната порака за моќта на поврзувањето и градењето силни врски на доверба и поддршка, кои му се потребни на секое дете за да прерасне во силна индивидуа. (more…)

Продолжи со читање


Популарно