Connect with us

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје и ЈПДП ја обновија успешната соработка и за наредните три години

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје го доби тендерот на Јавното претпријатие за државни патишта за набавка на банкарски услуги во времетраење од три години.

Халкбанк и ЈПДП веќе успешно соработуваа во изминативе три години, а успешната соработка ќе продолжи и во следните три години, а Халкбанк за овој период ќе инкасира вкупно 90 милиони денари или приближно 1,4 милиони евра.

Домашни банки

Известување за нова локација на банкоматот на ТТК Банка во градот Пробиштип

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека од 23.1.2020 година, банкоматот на банката во градот Пробиштип е поставен на нова локација во рамки на хотелот „Сан Нико“ на ул.„Јордан Стојанов“ бр. 2, Пробиштип. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова услуга од Комерцијална банка – Уплата на дневен промет во готово на банкомат

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје овозможи нова услуга за клиентите правни лица кои вршат уплата на дневен промет во готово. Од 01.01.2020 година сите правни лица кои поседуваат Visa Business Debit дебитна картичка може да извршат уплата на готовина на банкомат по основ на дневен промет. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје продолжува со реализација на втората емисија на корпоративнaта обврзницa

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста дека продолжува со реализација на втората емисија на корпоративнaта обврзницa во согласност со бизнис целите утврдени во деловната политика на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно