Connect with us

Домашни банки

Фриленс пакет прилагоден на потребите на современите професионалци

Објавено

на

ПроКредит Банка скрои примамлива понуда наменета за фриленсери од Македонија, специјално дизајнирана да ги задоволи уникатните потреби на современите професионалци. Како прва банка во земјата што ја препозна важноста на фриленсерите во земјата, ПроКредит Банка нуди низа финансиски решенија и поддршка за младите луѓе кои вообичаено работат за странски пазар.

Фриленс пакетот обезбедува целосна поддршка на фриленсерите, кои работат дигитално, имаат приливи од странство и најчесто немаат регулиран статус на вработување во Македонија. Следејќи ги потребите на модерните професии ПроКредит Банка екслузивно нуди:

  • Личен банкарски советник кој ќе ве води низ банкарскиот процес и ќе ви помогне да донесете информирани финансиски одлуки
  • Кредитни понуди за станбен, инвестициски, еко и автомобилски кредит
  • Трајна изјава за спуштање на приливи од странство со можност за бесплатни приливи
  • Можност за уплата и исплата на ЕВРА директно од банкомат во зоните 24/7 без провизија

ПроКредит банка нуди можност за добивање на кредит, како што е кредит за инвестиции или станбен кредит, за клиенти кои работат за странство и имаат редовни месечни примања. Право на аплицирање за кредит остварува секој фриленсер од Македонија, кој има отворена сметка во ПроКредит банка и има доказ за историја на работен ангажман со кој се потврдува континуиран прилив не пократок од шест месеци.

Дополнителна придобивка од пакетот е можноста за потпишување трајна изјава за спуштање приливи од странство, што значи дека клиентот треба само еднаш да дојде во банка и понатаму сите останати приливи автоматски се спуштаат на личната сметка. Со тоа ПроКредит овозможува флексибилност, слобода и заштеда на време, за разлика од досега познатата традиционална пракса за посета на банка при секој пристигнат прилив. Право на трајна изјава има секој фриленсер што ќе приложи договори дури и со различни клиенти, но по ист основ за извршување ист тип на дејност.

Покрај денарската сметка, ПроКредит банка обезбедува сметки и во евра, задоволувајќи ги потребите на своите клиенти кои претпочитаат различни валути, како и стандардните денарски и девизни штедни влогови. Банката обезбедува мултивалутни картички, во денари и во евра, овозможувајќи им на своите клиенти повлекување и уплата на ЕУР на банкомати.

ПроКредит е единствена банка на пазарот која работи исклучиво преку дигитални канали, што го олеснува секојдневниот пристап на клиентите во управување со своите финансии.

Одберете банка која ве поддржува во секој чекор, за да можете безгрижно да се фокусирате на развојот на вашата кариера.

За повеќе информации за Фриленс пакетот, посетете ја веб страницата: https://www.pcb.mk/frilenseri.nspx или контактирајте со личен банкарски советник за фриленсери: Телефонски број и Viber: 070 376 960 и 070 376 962

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ФИКСНО СИ Е ФИКСНО“ – станбен и потрошувачки кредит на Шпаркасе Банка со фиксна каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје посветено работејќи на визијата да биде прв избор на клиентите и водечка банка по квалитет на услугa, стартува со нови атрактивни понуди за сите клиенти, со најповолни услови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ќе овозможи тргување со акции без провизија на „Инвеститорскиот ден“ на Македонската берза

Објавено

на

Комерцијална банка и оваа година ќе им овозможи на граѓаните еден ден да купуваат или да продаваат акции на Македонската берза без плаќање провизија за брокерски услуги. Со ова Банката ќе даде свој придонес за успешна реализација на четвртиот по ред „Инвеститорски ден“ на Македонската берза, што ќе се одржи на 13.09.2023 година (среда). (more…)

Продолжи со читање

Популарно